Alexander Ryle næstøverst på Liberal Alliances liste til kommunalvalget

Alexander Ryle næstøverst på Liberal Alliances liste til kommunalvalget

Det bliver Alexander Ryle, der siden 2011 har været bosat på Amager, som kommer til at være lige under Liberal Alliances spidskandidat Ole Birk Olesen på stemmesedlen til efterårets kommunalvalg i København. Det står klart efter et opstillingsmøde i partiet, hvor han efter kampvalg vandt pladsen som partiets nummer to.

”Det er en stor tillidserklæring fra baglandet, som jeg vil gøre mit bedste for at leve op til. Der er i den grad brug for at vi bryder med den røde dominans i København. Hvis vi fortsat skal være en af verdens bedste storbyer, skal der være en klar ambition om at fortsætte udviklingen af København i modsætning til partierne på venstrefløjen, som er i fuld gang med at afvikle København” – siger Alexander Ryle.

Selvom det er første gang Alexander stiller op til valg, er han ikke uerfaren i politik. Han har været kampagneleder for fhv. medlem af Folketinget, Joachim B. Olsen, samt siddet i landsledelsen for Liberal Alliances Ungdom. I dag arbejder han som IT-konsulent med at rådgive store virksomheder i ind- og udland.

Alt sammen erfaringer han vil bruge aktivt, hvis han opnår valg til Borgerrepræsentationen:

“I mit arbejdsliv er jeg vandt til at rådgive og finde de bedste løsninger for mine kunder. Jeg tør godt sige, at noget er vigtigere end andet og skære det overflødige fra. Det vil jeg også gøre inde på rådhuset. Jeg vil for eksempel altid prioritere hjælp til vores mest udsatte medborgere over kommunale prestigeprojekter. Og når vi har fået styr på kernevelfærden, så mener jeg at pengene skal tilbage i borgernes egne lommer. Det er på tide at sætte Københavnerne over kommunen” fortsætter han.

Borgerrepræsentationen skal afspejle alle borgere i Københavns Kommune. Derfor ser Alexander det som væsentligt, at borgerne på Islands Brygge kan stemme på en kandidat, der også kender til og forstår de lokale problemstillinger.

”Jeg har boet flere forskellige steder på Amager siden 2011, hvilket giver mig en god indsigt i udfordringerne i den her del af vores dejlige by, for eksempel hvad angår manglen på boliger, besværet med at finde parkeringspladser og ikke mindst de hjemløse og handicappede borgere, der alt for ofte bliver kastet rundt i et endeløst system.”

Alexander Ryle er 30 år, uddannet cand.merc (it) fra CBS. Han arbejder til dagligt som Human Capital Management konsulent og har tidligere stået i spidsen for en række internationale politiske projekter under Dansk Ungdoms Fællesråd og Dansk Institut for Flerpartisamarbejde.

Læs mere om hvad jeg går til valg på her